Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий автобус для опорної школи!

Дата: 14.06.2018 09:04
Кількість переглядів: 1330

01 червня 2018 року під стінами Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення ключів від шкільного автобуса для Божедарівської опорної школи.

          Новий автобус обладнаний усім необхідним для створення безпечних та сприятливих умов під час перевезення учнів до опорного закладу. Новий автобус українського виробництва – комфортний та безпечний. У ньому – м’які крісла, обмежувачі швидкості, додаткові люки, гучний зв’язок та «тривожні кнопки» виклику водія. Є місця для рюкзаків та спортивних сумок. Автотранспорт обладнаний кондиціонерами, салон можна опалювати незалежно від того, чи працює двигун. Автобус відповідає стандарту «Євро-5», тобто він максимально екологічний.

          Відділ освіти, молоді та спорту Божедарівської селищної ради висловлює свою подяку від адміністрації школи, педагогічного колективу, учнів та їх батьків за піклування та підтримку Божедарівської опорної школи Дніпропетровській облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації та особисто першому заступнику голови Дніпропетровської облдержадміністрації Кужману Олегу Миколайовичу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь