Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття спортивного майданчика!

Дата: 14.06.2018 08:51
Кількість переглядів: 1151

Впродовж декількох останніх років депутат Дніпропетровської обласної ради Кисіль Сергій Васильович активно допомагає закладам освіти Божедарівської ОТГ. В результаті цієї підтримки школи Божедарівської ОТГ отримали до свята «Останній дзвінок» комп’ютерне обладнання та було побудовано спортивний майданчик.

          Так, 24 травня 2018 року відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика на території Божедарівської опорної школи. Спортивний майданчик обладнаний гімнастичним знаряддям та вуличними тренажерами, якими зможуть вільно користуватися діти шкільного віку та вся бажаюча молодь селища. Зайняття спортом допоможуть дітям насолоджуватися правом проводити час з максимальною користю для здоров'я, займатися у безпечному та здоровому середовищі, а також сприятимуть створенню дружної атмосфери.

          Відділ освіти, молоді та спорту Божедарівської селищної ради дякує Киселю Сергію Васильовичу від усієї молоді селища Божедарівка за отримання можливості займатися спортом на сучасному спортивному обладнанні.  

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь