Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА!

Дата: 29.08.2024 09:02
Кількість переглядів: 123

Зображення

Шановна Наталія Володимирівна!

Щиро вітаємо Вас з днем народження та славним 60-річним ювілеєм! Цей чудовий день є не тільки святом Вашого життя, а й урочистим моментом для всієї громади Божедарівської селищної ради, адже Ви є невід'ємною її частиною та прикладом справжнього професіоналізму, людяності та відданості своїй справі.

Ваша багаторічна робота на посаді головного лікаря Божедарівського центру первинної медико-санітарної допомоги - це неоціненний внесок у здоров'я та благополуччя мешканців нашої громади. Завдяки своїй мудрості, доброті та професійній майстерності Ви заслужили повагу та любов колег, пацієнтів та всіх, хто мав честь працювати з Вами.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, родинного тепла та щастя. Нехай кожен день приносить Вам радість, нові досягнення та натхнення для здійснення всіх Ваших планів і мрій. Нехай Ваше життя буде наповнене любов'ю, злагодою та щастям.

З найкращими побажаннями
Божедарівська селищна територіальна громада


Коментарі:

Анонім
2024-08-29 09:36:56

З днем ​​народження! Бажаємо міцного здоров’я, щастя та миру у Вашому домі, достатку та благополуччя, успіхів у роботі, відданих друзів та відмінного настрою. Нехай Ваші очі завжди світяться від щастя!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь