Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагадаємо, які послуги служби зайнятості можуть отримати внутрішньо переміщені люди. Серед найпопулярніших:

Дата: 27.06.2024 08:36
Кількість переглядів: 65

Нагадаємо, які послуги служби зайнятості можуть отримати внутрішньо переміщені люди. Серед найпопулярніших:

  • Працевлаштування

 

Індивідуальний підбір роботи, профорієнтація для кожної людини з урахуванням освіти, професійного досвіду та побажань. Сервіси з пошуку роботи – Єдиний портал вакансій та Електронний кабінет шукача роботи. Можливість участі у суспільно корисних роботах, що фінансуються службою зайнятості.

  • Професійне навчання

 

Організовуємо професійне навчання безробітних за робітничими професіями, які користуються попитом на ринку праці. Служба зайнятості має власну систему сучасних центрів професійно-технічної освіти, які навчають доросле населення за 95 робітничими професіями та 400 освітніми програмами.

Громадяни, які мають професійну-технічну чи вищу освіту,незареєстровані у службі зайнятості як безробітні, можуть безоплатно отримати від служби зайнятості ваучер на навчання та підвищити свій професійний рівень.

  • Надання грантів для створення або розвиток власної справи

 

«Власна справа»-розмір мікрогрантів становить від 50 до 250 тисяч гривень.

«Грант для ветеранів» -розмір гранту від 250 тисяч до 1 мільйона гривень. Подача заявок на грантові програми відбувається через Дію.

Умовою отримання грантових коштів є створення робочих місць.

 

  • Програми підтримки роботодавців, що беруть на роботу ВПО

 

Програма з надання роботодавцям компенсацій на оплату праці за працевлаштованих зареєстрованих безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб.

Компенсація витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених людей та внутрішньо переміщених людей  з інвалідністю внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

 

 

📲 Є питання? Телефонуйте в Криничанське управління Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості (096)-252-18-70.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь