Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!!!!!

Дата: 09.06.2024 15:47
Кількість переглядів: 82

До відома підприємств, установ, організацій, фермерських господарств та населення Божедарівської селищної ради

 

       Відповідно до спільного наказу Дніпропетровської обласної військової адміністрації та оперативного командування «СХІД» від 29 травня 2024 року № 50/0/13-24/354 «Про встановлення особливого режиму в’їзду i виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та ocіб без громадянства, а також pyxy транспортних засобів, перевірку документів та огляд речей у осіб на території Дніпропетровської області», зокрема:

    • комендатури із зонами відповідальності:

комендатура Дніпропетровської області - із зоною відповідальності в межах Дніпропетровської області;

комендатура Кам’янського району Дніпропетровської області - із зоною відповідальності в межах адміністративно-територіального   поділу Кам’янського району.

    • комендантом Дніпропетровської області полковника БОРИСОВСЬКОГО Олександра Степановича.
    • комендантом Кам’янського району Дніпропетровськfiї області полковника ХАМАЗУ Євгена Анатолійовича, начальника Кам’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
    • що комендант району Дніпропетровської області у межах своїх повноважень забезпечує:

управління включеними до складу комендатури району Дніпропетровської області силами та засобами i координацію ïx дій;

дотримання особливого режиму в’їзду i виїзду на території Кам’янського району Дніпропетровської області;

подання комендантові Дніпропетровської області заявок на видачу перепусток відповідно до Порядку встановлення особливого режиму в’їзду i виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також pyxy транспортних засобів в Україні a6o в окремих ïi місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року № 1455;

подання   заявок    на    видачу    перепусток    у    комендантську    годину

здійснювати відповідно по Порядку випуску перепусток, особливості ïx використання на території  м. Дніпро та Дніпропетровської області під час комендантської години, затвердженого розпорядженням начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації від 26 квітня 2023 року

№ 144/0/527-23 «Про затвердження Порядку видачі перепусток, особливості ïx використання на територїї м. Дніпро та Дніпропетровської області під час комендантської години»;

    Встановлено порядок виконання визначених завдань:

      • режим в’їзду i виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також pyxy транспортних засобів забезпечити шляхом несення служби на блокпостах, тимчасових i рухомих (мобільних) блокпостах та патрулях.
      • документів та огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів у осіб на території Дніпропетровської області на строк дії правового режиму воєнного стану запроваджується в порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року № 1456 “ Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень i житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану ”.
      • дії комендантської години та дотримання режиму світломаскування здійснюється шляхом несення патрульно-постової служби поліцейськими та військовослужбовцями, тощо.
    • на строк дії правового режиму воєнного стану особливий режим в’їзду i виїзду, обмеження свобода пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також pyxy транспортних засобів на території Дніпропетровської області.
    • що обмеження особливого режиму в’їзду i виїзду, перебування та пересування громадян, іноземців та ocіб без громадянства, а також pyxy транспортних засобів на території Дніпропетровської області, здійснюється відповідно до Порядку випуску перепусток, особливості їx використання на території м. Дніпро та Дніпропетровської області під час комендантської години, затвердженого розпорядженням начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації від 26.04.2023 року

№ 144/0/527-23 “ Про затвердження Порядку видачі перепусток, особливості ïx використання на території м. Дніпро та Дніпропетровської області під час комендантської години ”.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь