Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні

Дата: 15.12.2023 10:55
Кількість переглядів: 120

    на сьогодні функціонують платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. Вебсторінка програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.
 
    Empower — це онлайн-платформа Кембриджського університету, доступна для всіх українських університетів. Її запуск став частиною пакета підтримки, який надає Україні Кембридж від початку повномасштабного вторгнення росії. Empower — один з перших сервісів, представлених у межах національної мовної програми Future Perfect, що має на меті популяризувати англійську мову в Україні.
 
    Також зазначаємо, що у межах Future Perfect платформа надає українцям безоплатний Premium доступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов. Скористатися можливістю можна зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.
Підпис - https://promova.com/free-for-ukraine.

     Для викладачів та вчителів Cambridge English Power пропонує гнучку методологію роботи в  класі: вона  акцентує на практичних навичках та потребує активного залучення студентів. Приєднатися до платформи Empower можна за посиланням: https://nmc-vfpo.com/kembridzhskyj-kurs-anglijskoyi-movyempower/.
     Приєднання здійснюється в індивідуальному порядку після реєстрації за посиланням вище. Додаткова  інформація щодо подальших дій для приєднання для платформи надійде представнику університету чи мовного
провайдера на електронну пошту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь