Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АЧС на території Дніпровського району Дніпропетровської області!

Дата: 10.11.2023 15:00
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

На підставі повідомлення Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області від 06.11.2023 про виявлення захворювання на африканську чуму свиней, Кам’янське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області повідомляє, що в приватній фермі за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район,                                 с. Новомиколаївка виявили африканську чуму свиней.

Вірусу АЧС виявлений за результатами дослідження патологічного (біологічного) матеріалу – методом ПЛР (№003202 п.м/23 від 06.11.20), Дніпропетровської РегДЛ ДПСС.

Заходи з боротьби та недопущення розповсюдження африканську чуму свиней тривають.

Рішенням місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Дніпровській районній державній адміністрації затверджено План заходів з ліквідації спалаху захворювання в неблагополучному пункті, накладено карантинні обмеження - 40 днів.

Ситуація знаходиться під контролем Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області та його структурних підрозділів.

Для запобігання занесенню вірусу АЧС в господарства різних форм власності Кам’янське районне управління ГУ ДПСС наполегливо закликає власників тварин уважно спостерігати за станом їхнього здоров’я та дотримуватися правил біобезпеки і утримання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь