Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ХАБ З РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ»

Дата: 20.09.2023 08:45
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

«ХАБ З РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ»

» та інших. Досвід власної підприємницької діяльності понад 15 років. Сертифікат учасника семінару-тренінгу «Відповідальне партнерство. Бізнес та освіта у контексті сталого розвитку». «Мобільний ХАБ з розвитку підприємництва в сільській місцевості» створений у формі неприбуткової ГО «Дивна Україна» ЄДРПОУ 40761501

Соціальна мета – формування можливостей з започаткування власної справи в сільській місцевості та створення місцевих еко-систем з розвитку підприємництва.

Пропонує наступні послуги:

І. Індивідуальне консультування за наступними питаннями:

  1. Розробка та складання бізнес-планів.
  2. Обрання організаційно-правової форми ведення підприємницької діяльності.
  3. Розробка реєстраційних документів та реєстрація ТОВ, ФОП, ПП.
  4. Обрання та реєстрації КВЕД.
  5. Оподаткування підприємницької діяльності за загальною та спрощеною системою (єдиний податок 1, 2, 3, 4 групи).
  6. Організація фінансування підприємницької діяльності.
  7. Організація маркетингової діяльності та продажу товарів, робіт, послуг.
  8. Організація та порядок ведення обліку підприємницької діяльності.
  9. Організація трудових відносин в підприємницькій діяльності.
  10. Адвокація з прав людини.

ІІ. Менторство, супровід в започаткуванні власної справи та організації підприємницької діяльності

ІІІ. Проведення діагностики, фінансового та економічного аналізу господарської діяльності суб’єкта підприємницької діяльності.

ІV. Організація тренінгів та навчання за наступною тематикою:

  1. Тренінгова сесія «Дев’ять кроків до підприємництва» на 60 годин що складається з 3-х блоків: «Формування ідеї власного бізнесу, розробка та презентація бізнес-планів», «Організаційно-правові форми підприємницької діяльності: види, порядок реєстрації, особливості оподаткування, джерела фінансування», «Організація продажів, обліку та трудових відносин в підприємницькій діяльності».
  2. Основи підприємницької діяльності, економіки та фінансів для дітей і підлітків (правові знання)
  3. Фінансовий та економічний аналіз в підприємницькій діяльності.
  4. Особливостей економіки та організації бізнесу в сфері послуг.
  5. Формування та управління іміджом та репутацією підприємницьких структур.
  6. Соціальне підприємництво.
  7. Емоційне ресурсування та його роль для успішного підприємництва.

V. Адвокція з прав людини.

Фото без опису

Ми добре розуміємо нагальні потреби громад – навчитись злагоджено жити разом в нових у мовах і нових викликах.

                               

  • Харитонова Надія Василівна - експерт з питань громадської активності, голова правління ГО «Дивна Україна», експерт з питань бізнес-планування,  керівник проектів, має сертифікат слухача річної навчальної програми від National Endowment for Democracy (USAID) «Інформування та комунікації громадського діяча». Керівник грантового проєкту “ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА ДЛЯ МОЛОДІЖНИХ ПРАЦІВНИКІВ», що здійснювався за підтримки ПРООН та Міністерства закордонних справ Данії. Ціль проекту: Об’єднання важливих напрямків молодіжного розвитку, а саме,    навчання в сфері проектно-кошторисної документації і  змістовне дозвілля.  Планування молодіжного простору в процесі розвитку територіальної громади. “Український культурний фонд” Грант інституційної підтримки, бухгалтер грантової програми;
  • Філь Ольга Іванівна - експерт з питань економічного розвитку громад Дніпропетровської області та інтенсифікації розвитку малого та середнього бізнесу, член правління ГО «Дивна Україна», начальник відділу розвитку підприємництва КП «ЦПМСБ» ДОР», керівник відокремленого підрозділу в Дніпропетровській області громадської організації “Спілка розвитку сільського та зеленого туризму в Україні”, учасниця проєктів U-LEAD з Європою та ПРООН,  організаторка заходів та менеджерка проектів.
  • Жадько Костянтин Степанович - бізнес-тренер, консалтинг у сфері основ підприємництва, обліку й оподаткування, д.е.н., професор, академік Академії економічних наук України,  завідувач кафедри підприємництва та економіки підприємства Університету митної справи та фінансів. Досвід викладання – понад 20 років, серед основних курсів – «Облік в підприємницькій діяльності», «Комп’ютерна система «BAS Управління торгівлею та Бухгалтерія», «Комп’ютерна система «BAS Малий бізнес», «Основи оподаткування»,    «Економіка інвестиційних процесів на підприємстві», «Інвестиційний аналіз», «Діагностика економічного стану підприємства», «Економічна безпека підприємства», «Антикризове управління діяльністю підприємства». Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Досвід підприємницької діяльності – понад 15 років.
  • Ільченко Вікторія Миколаївна - бізнес-тренер, консалтинг у сфері  бізнес-планування, імпакт-підприємництва, сталого розвитку територій, к.е.н., доцент, заступник завідувача кафедри підприємництва та економіки підприємства «Університету митної справи та фінансів», куратор Центру розвитку підприємництва.  Досвід викладання – понад 20 років. Розробник навчальних курсів – «Тренінг-курс «Бізнес-планування»», «Соціальне підприємництво», «Операційний менеджмент», «Регіональна економіка», «Логістика», «Аналіз підприємницької діяльності», «Тренінг-курс «Start-ap»», «Організація торгівлі», «Торговельне підприємництво», «Планування діяльності підприємства», «Підприємництво у ЗЕД», «Організація виробництва», «Стратегічне управління підприємством». Сертифікат тренінгової сесії з розвитку підприємництва та бізнес- навичок для населення України програми розвитку ООН Експерт з впровадження соціального підприємництва. Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Експерт з акредитаційної експертизи освітньо-професійних програм у сфері фахової передвищої освіти в ДОУ НМЦ з питань якості освіти. Досвід власної підприємницької діяльності 5 років.
  • Тімар Інна Валентинівнабізнес-тренер, консалтинг у сфері розвитку малого підприємництва, готельного бізнесу. Досвід викладацької діяльності у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара за напрямом підготовки «Економіка, підприємництво, менеджмент, бізнес-адміністрування» 21 рік. Розробник навчальних курсів «Основи підприємницької діяльності», «Економіка підприємства», «Економіка підприємств сфери послуг», «Економічний аналіз», «фінансовий аналіз», «Підприємництво та бізнес-культура
  • Васильєва Тетяна Петрівна - Інженерка Порозуміння (Українська мережа спеціалістів з кризових комунікацій та побудови миру), медіаторка, фасилітаторка діалогових процесів, ведуча груп підтримки, тренерка з ненасильницької комунікації у партнерстві з ГО «Український центр ненасильницького спілкування та примирення «Простір гідності». Досвід науково-педагогічної роботи - 24 роки.

 

***Керівництво ХАБу - правління ГО «Дивна Україна»:

  • Голова правління організаціїХаритонова Надія Василівна, (+380975735836)
  • Член правлінняФіль Ольга Іванівна, (+380673686106)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь