Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги мешканців Божедарівської громади, які утримують сільськогосподарських тварин!

Дата: 18.09.2023 08:13
Кількість переглядів: 664

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров’я сільськогосподарських тварин (корів молочних порід, кіз, свиней, птиці), яких утримують малі сільські домогосподарства.

Кожна відібрана для участі у програмі родина отримає ваучер на суму 5180 грн для придбання ветеринарних препаратів: антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів – у попередньо відібраних постачальників.

Відібраним родинам будуть надіслані СМС-повідомлення щодо подальших кроків участі у програмі. Постачання препаратів відбувається на відділення Нової Пошти (за рахунок отримувача).

Для того, щоб потрапити в реєстр потенційних отримувачів підтримки, який в подальшому передається на затвердження донору проекту – ФАО, домогосподарства мають відповідати наступним критеріям програми:

  • Домогосподарства в яких є загиблі або поранені в результаті конфлікту
  • Жінка-голова сім'ї через військовий конфлікт
  • Втрата роботи через військовий конфлікт
  • Домогосподарство яке повернулось на місце постійного проживання, яке раніше було вимушене залишити його внаслідок бойових дій
  • Переміщена особа (попередній або поточний конфлікт)
  • Сторона приймаюча переміщених осіб
  • Домогосподарства з низьким доходом в зв'язку з втратою годувальника або іншого члена сім’ї
  • Інші критерії, серед яких: сільські домогосподарства, які постраждали від конфлікту і не мають іншого постійного джерела доходу для досягнення мінімального рівня життя; домогосподарства, очолювані одним з батьків, з дитиною (дітьми) віком до 18 років; домогосподарства з 3+ дітьми до 18 років; домогосподарства з вагітними та/або матерями-годувальницями та дітьми віком до одного року; домогосподарства з серйозними/хронічними захворюваннями/інвалідністю; домогосподарства з людьми похилого віку (>65 років); домогосподарства з 2+ усиновленими дітьми віком до 18 років; домогосподарства, які забезпечують продуктами харчування колективні центри для ВПО.

                                                          

Для формування попереднього реєстру потенційних учасників програми підтримки, потрібно зареєструватися за допомогою представника вашої територіальної громади, керуючої справами Анастасії ШИБАЄВОЇ, звернувшись за адесою: смт. Божедарівка вул. Кооперативна 33, телефон 0969340208

 

В разі виникнення питань звертайтесь до виконавчого партнера ФAO, Сільськогосподарського кооперативу «3EPНOВИЙ», за допомогою форми зворотного зв'язку: https://forms.gle/LqM4Fgjv2qLUcF297

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь