Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про початок громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Божедарівської селищної територіальної громади на 2023- 2027 роки

Дата: 10.02.2023 10:35
Кількість переглядів: 335

З 10 лютого по 10 березня 2023 року включно, проводяться громадські обговорення проекту Стратегії розвитку Божедарівської селищної територіальної громади на 2023- 2027 роки (далі Стратегія розвитку).

Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, жителів громади з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту Стратегії розвитку. Вони дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проектні ідеї до плану дій Стратегії.

З проектом документу можна буде ознайомитися у керуючої справами в приміщенні виконавчого комітету за адресою: смт Божедарівка вул. Кооперативна, 33 та на офіційному сайті селищної ради  за посиланням: https://bozhedarivska-selrada.gov.ua

Просимо Вас до 10.03.2023 року в письмовому вигляді або на електронну адресу:  bozhedarivska.sel@ukr.net  надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та Вашої думки щодо проекту Стратегії розвитку.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

Ваша думка важлива для нас!

Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради!!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь