Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічна подорож у казку

Дата: 14.01.2023 13:02
Кількість переглядів: 136

     13 січня під егідою ООН, рамках обласної культурно-мистецької акції «Новорічна подорож у казку» в Божедарівській територіальній громаді відбулася святкова  вистава яку  відвідали  діти Божедарівської, Затишнянської та Вільногірської громад. 

     Задля  безпеки дітей захід відбувся з урахуванням вимог воєнного стану,бо під час повітряної тривоги усі глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване в закладі або поряд. Таке безпечне місце є в Болтишському сільському будинку культури куди завітала Дніпропетровська філармонія імені Л.Б.Когана з виставою «Таємниці зими». Безпеку та підвіз для дітей організував відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Божедарівської селищної ради  .

     На свято запросили  сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей військово-службовців та учасників АТО/ООС, малюків з родин переселенців, які нині проживають на території району та діток військовослужбовців батьки яких загинули захищаючи населення та інтереси держави у зв’язку з російською військовою агресією проти України.

      Малеча мала можливість зануритися у дивовижний світ вистави, долучитися до майстер- класів з петриківського розпису. Взяти участь з цікавих руханках, та заспівати новорічних пісень. Атмосфера була дуже тепла та радушна. Опісля вистави і активних ігор 345 дітей Божедарівської, Затишнянської та Вільногірської громад отримали від представників Міжнародної організації міграції при ООН в Україні пакунки з солодощами та подарунки.

     Основною метою дорослих було, хоча б на трішки відволікти дітей від думок про війну, Щиро дякуємо Збройним силам за можливість отримати позитив нашим дітям. Добро завжди перемагає зло! 
 Але на жаль,Громада в жалобі!!!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь