Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У середньому застраховані особи-працівників підприємств Дніпропетровської області отримали від ФССУ 5,3 тисячі гривень лікарняних

Дата: 03.11.2022 08:58
Кількість переглядів: 185

     За підсумками трьох кварталів 2022 року відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області прийняли на фінансування лікарняні по тимчасовій втраті працездатності, по догляду за хворими рідними та в разі самоізоляції від COVID-19 на понад 1 мільярд гривень.

     Допомоги нараховані Фондом для 195,7 тисяч застрахованих осіб-працівників підприємств Дніпропетровської області – у середньому для кожного з них призначено допомог на 5,3 тисячі гривень за кошти Фонду (у суму не включено оплату за перші п’ять днів непрацездатності, які фінансуються за кошти роботодавця).

    Розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності залежить від тривалості страхового стажу працівника та складає 50% середньої заробітної плати (якщо стаж не перевищує 3 років), 60% (при стажі від 3 до 5 років), 70% (від 5 до 8 років) і 100% (якщо стаж – понад 8 років, або за наявності пільг відповідно до законодавства).

    Нагадаємо, аби забезпечити прозорість діяльності Фонд соціального страхування України здійснює щоденне публічне інформування щодо напрямів і обсягів видатків. Слідкувати за станом оплати лікарняних українці можуть онлайн – інформація про стан фінансування лікарняних і декретних допомог, а також страхових виплат щодня оновлюється у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund.
 


Управління виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України
в Дніпропетровській області
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь