Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Україна - країна підприємців! Дніпропетровщина - в трійці областей, де подали найбільше заявок на гранти для започаткування бізнесу. Грантові програми для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва.

Дата: 21.07.2022 10:14
Кількість переглядів: 830

     Державною службою зайнятості за програмою мікрогрантів вже отримано майже 4 тис. пакетів документів на суму більше 800 млн грн. Прогнозна кількість новостворених робочих місць - близько 4,5 тисяч. Найбільше подано заяв з Київської, Дніпропетровської та Львівської областей. 84% заявників планують спрямувати отримані кошти на придбання обладнання.

     Нагадуємо, що подати заяви по програмі «Єробота» можна на Порталі Дія. Обов’язково додається бізнес-план щодо створення нового або розвитку наявного бізнесу. Умови отримання гранту - створення робочих місць. Розмір мікрогранту для одного отримувача - не менше 50 000 гривень, за умови створення не менше двох робочих місць - 250 000 гривень.

     Як можна витрачати кошти? Придбання обладнання, сировини та матеріалів, оренда приміщення. Упродовж трьох років відбувається повернення коштів шляхом сплати податків та зборів, передусім за працевлаштованих працівників. В іншому випадку доведеться повернути залишок або всю суму разом.

    Рішення щодо надання мікрогрантів приймає Державний центр зайнятості. Консультацію щодо умов програми та оформлення заявки можна отримати у відділенні Ощадбанку, центрі зайнятості, онлайн підтримці - через чат-бот Державної служби зайнятості @DCZ_worknow_bot

Телефонуйте:

Відділ надання соціальних послуг в Криничанському районі Кам’янського міського центру зайнятості: 0962521870

Відділ взаємодії з роботодавцями Кам'янського міського центру зайнятості 0686840362.                     Відділ рекрутингу 0981743986

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь