Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для людей, які залишились без роботи, служба зайнятості пропонує скористатись тимчасовим безробіттям і отримати нову або суміжну професію чи підвищити кваліфікацію.

Дата: 20.06.2022 08:08
Кількість переглядів: 854

Для людей, які залишились без роботи, служба зайнятості пропонує скористатись тимчасовим безробіттям і отримати нову або суміжну професію чи підвищити кваліфікацію.

    Адже професійне навчання дорослого населення, як правило, прискорює працевлаштування на бажану роботу.

У нинішніх умовах, основним виконавцем замовлень роботодавців щодо професійного навчання безробітних Дніпропетровщини є Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ 

     Центр готує спеціалістів для торгівельної, фінансової сфери, сфери інформації та телекомунікацій (обробка даних), переробної промисловості, надання комунальних та індивідуальних послуг.

Також клієнти служби зайнятості можуть підвищити свою кваліфікацію вивчати комп’ютерні технології (від основ комп’ютерної грамотності до об’єктів тривимірної графіки та створення вебсайтів), опанувати бухгалтерські програми, пройти курси для організації власної справи тощо.

     Розглядаючи перспективи змін на ринку праці після закінчення війни, Центр розробив нові напрями навчання: «Графічний та вебдизайн. Проєктування візуальних комунікацій», «Основи розробки Інтернет-магазинів на CMS Opencart», «Основи UI/UX», «Основи системного адміністрування», «Комп’ютеризація торговельних процесів», та  курси за частковими професійними кваліфікаціями за напрямами «Механізоване зварювання і наплавлення в середовищі захисних газів» і «Ручне дугове зварювання й наплавлення».

Усіх бажаючих запрошуємо залучатися до навчання у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Звертайтеся до профконсультантів відділу надання соціальних послуг в Криничанському районі  Кам’янського міського центру зайнятості, (Кринички, вул. Грушевського Михайла,15). Телефонуйте: 09625218700569554157 

    До відома: у період воєнного стану у Центрі навчання пройшли 559 осіб. Наразі навчання проходять 230 слухачів, з них 220 осіб перебувають на обліку у службі зайнятості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь