Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці та вимушено переселені до Дніпропетровщини!

Дата: 17.05.2022 10:08
Кількість переглядів: 768

       В умовах війни українська економіка страждає через знищення сотень підприємств, масову міграцію. Десятки тисяч людей втратили роботу й засоби до існування, тому багатьом зараз потрібно швидко змінювати профіль та рід занять, які не потребують наявності в особи повних або часткових професійних кваліфікацій, що значно спростить працевлаштування.

       Введення воєнного стану в Україні зумовило особливі умови здійснення освітнього та навчального процесу, що регламентуються цілою низкою створених нових нормативно-правових документів національного рівня, які зумовлюють спрощення у кваліфікаційних вимогах,  допуску до робочих місць, організації навчального процесу.

      Удосконалити свої професійні навички, змінити свою діяльність, опанувати нові професії та уміння, які надалі стануть основою для добробуту – усі ці освітні послуги вимушені переселенці, а також мешканці області зможуть у державних закладах професійної (професійно-технічної) освіти та навчальних структурах не підпорядкованих Міністерству освіти і науки України.

     Перелік професій та компетенцій на виконання певних видів робіт, за якими можна пройти короткострокове навчання (далі – Перелік), додаються. 

     У Переліку вказано найменування навчальних структур, їх координати та контакти для зв’язку, назва професій та компетенцій на виконання робіт, які не потребують наявності в особи повних або часткових професійних кваліфікацій та форма навчання. 

Бажаючи пройти навчання за професією по закінченню – отримують свідоцтво державного зразка; з компетенцій за видами робіт – отримують сертифікат.

Консультації щодо проходження навчання можна отримати за телефонами:
- начальних структур, зазначених у Переліку;
- навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області – 096 481 84 74;
- Федерація організацій роботодавців Дніпропетровщини – 067 894 14 14
 Фото без опису



Дніпро

Кам'янське

Кривий Ріг

Інші міста

Село


Перелік за компетенціями

Перелік за професіями


Пропозиції вступу

Пропозиції для здобувачів освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь