Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 02.05.2022 11:39
Кількість переглядів: 688

Шановні жителі та мешканці Божедарівської громади!!!!

      У зв’язку із введення воєнного стану в Україні, підрозділами Служби безпеки України фіксуються реальні загрози вчинення на території нашої області, злочинів терористичного та диверсійного характеру, в тому числі, спрямованих на дестабілізацію діяльності об'єктів підвищеної небезпеки, критичної інфраструктури.
Вказані протиправні діяння вчиняються, як правило, підготовленими за безпосередньої участі кадрових співробітників спецслужб РФ, диверсійно-розвідувальними групами, до складу яких входять як громадяни України, так і іноземці.

     Просимо звертати увагу на різні демаскуючі ознаки в поведінці оточуючих Вас людей, одязі, акценті не притаманному нашому регіону (врахуйте, наявність переселенців), надмірної зацікавленості до об’єктів життєдіяльності громади, активність незнайомих людей в покинутих будівлях, приховане фотографування об’єктів (у тому числі блок-постів), двоє і більше людей, серед яких можуть бути жінки, відстороненість від оточуючих, слабке орієнтування в місцевості.

      У разі виявлення підозрілих осіб, транспортних засобів та вибухонебезпечних предметів  в населених пунктах Божедарівської громади, просимо негайно повідомляти до службу 102.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь