Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З початку березня АТ «Дніпропетровськгаз» провело більше 750 робіт з ТО внутрішніх мереж

Дата: 26.04.2022 10:38
Кількість переглядів: 709

      Фахівці усіх служб АТ «Дніпропетровськгаз» у посиленому режимі чергують задля безпеки споживачів та наявності у них безперебійного розподілу газу. Якщо йдеться про безпеку споживання газу – важливим фактором є регулярні профілактичні огляди внутрішніх газових мереж. Це найкращий спосіб вберегти себе та сім’ю від небезпеки.

     З початку березня 2022 року спеціалісти Дніпропетровськгазу вже надали послугу з технічного обслуговування 761 споживачу газу. Найбільше клієнтів замовили технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж у Павлоградському та Кам’янському відділенях. Після перевірки даних газопроводів в оселях побутових споживачів області виявлено та ліквідовано майже 800 витоків газу.

     Нагадуємо, що самостійно втручатися в роботу газових приладів категорично заборонено. Перевірку, ремонт та інші роботи повинні виконувати фахівці з відповідним дозволом на проведення цих робіт. Фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» мають такі дозволи та працюють із сучасним обладнанням. Відтак компанія пропонує своїм клієнтам виконання цієї послуги.

     «Наші клієнти продовжують звертатися до відділу технічного обслуговування компанії та замовляти проведення ТО, навіть не дивлячись на ситуацію в Україні. Ми відчуваємо велику відповідальність за кожного з них та їхню безпеку, тому активно продовжуємо працювати. Взагалі ця послуга включає в себе фахове обстеження внутрішньобудинкової газової мережі щодо можливих витоків газу, контроль щільності з’єднань газопроводів, усунення витоків на муфтових з’єднаннях тощо. Фахівці Дніпропетровськгазу мають ліцензійне право на такі роботи та гарантують високу якість виконаних робіт, оскільки працюють із сучасним спеціалізованим обладнанням»,  – пояснює директор з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко.

     Спеціалісти рекомендують проводити технічне обслуговування газових приладів і мереж у теплу пору року, коли навантаження на мережу найменше. Щоб замовити послугу або отримати фахову консультацію необхідно звернутися до відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» або у 104.ua Клієнтських просторах на Дніпропетровщині.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь