Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту рішення Божедарівської селищної ради «Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Божедарівської селищної ради

Дата: 19.04.2019 10:22
Кількість переглядів: 313

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту рішення Божедарівської селищної ради

«Про затвердження Регламенту відділу

«Центр надання адміністративних послуг»

виконавчого комітету Божедарівської селищної ради

 

         Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Божедарівської селищної ради (далі Центр) та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Проект регуляторного акта підготовлено для встановлення чіткого і зрозумілого алгоритму дій адміністраторів Центру та суб’єктів надання адміністративних послуг з метою забезпечення ефективного функціонування Центру як дієвої інституції, спрямованої на протидію корупції та забезпечення якісного обслуговування громадян і суб’єктів господарювання.

         Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та «Про адміністративні послуги», згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 588 «Про затвердження Примірного регламенту Центру надання адміністративних послуг» (зі змінами), з урахуванням Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 (зі змінами).

         Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:

Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради,

вул. Чкалова, 17А, сел. Божедарівка

Криничанського району Дніпропетровської області, 52323,

e-mail: info@bozhedarivska.otg.dp.gov.ua,bozhedarivska.sel@ukr.net

 

         Повна редакція зазначеного проекту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Божедарівської селищної радиbozhedarivska-selrada.gov.ua не пізніше 25 квітня 2019 року.

         Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення (25.04.2019 по 26.05.2019 року) поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.

         З повним текстом проекту рішення Божедарівської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 08:00 до 16:00, крім суботи, неділі) за адресою: вул. Чкалова, 17А, сел. Божедарівка Криничанського району Дніпропетровської області, приміщення селищної ради, кабінет інспектора з кадрових питань.

 

 

Селищний голова                                                                            В.І. Дерко


Завантажити

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Божедарівської селищної ради «Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Божедарівської селищної ради


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь