Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рука допомоги

Дата: 15.04.2022 10:22
Кількість переглядів: 869

      У зв`язку із ситуацією, що склалася у нашій країні, велика кількість родин опинилися в скрутному становищі. Так, рятуючи своє життя та життя близьких, люди змушені залишати свої домівки, змінювати місце проживання та пристосовуватися до нових умов. У таких умовах найвразливішими є родини з маленькими дітками.

     Так, для забезпечення базових потреб сімей з дітками, за активної участі селищного голови Володимира Дерка, було організовано ще один захід з надання гуманітарної допомоги. Начальником служби у справах дітей Солоною Мариною та поліцейським офіцером громади Вуєвим Віталієм гуманітарну допомогу було доставлено родинам за місцем проживання. Осторонь не залишилася і старости громади – частину допомоги своїм жителям доставили саме очільники поселень громади.

    Велику вдячність за надану допомогу висловлюємо БО «Надія і житло для дітей», організаціям та людям, які в цей скрутний час всіляко підтримують родини, які цього потребують.
 

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь