Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вручили нагрудний знак та посвідчення «Матір-героїня» багатодітній матері Божедарівської селищної територіальної громади

Дата: 08.04.2022 14:37
Кількість переглядів: 1304

    Президент України Володимир Зеленський підписав указ щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» українським матерям.

     За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, присвоїли почесне звання «Мати-героїня»: Коваленко Галині Пилипівні 23.02.1978 року народження, с. Новомилорадівка Кам'янського району, яка народила і виховала пятеро дітей до 8-річного віку.

     Нагороду матері-героїні  вручив селищний голова Божедарівської селищної територіальної громади Володимир ДЕРКО та  староста Покровського старостинського округу Валерій КВАРЦЯНИЙ.

     “Один з ключових обов’язків кожної дорослої людини – залишити після себе слід на землі. Наші діти – це і є продовження нас. Низький вам уклін та подяка, що підтримуєте українську націю та виховуєте дітей. Це непростий і дуже почесний обов’язок, який вам вдається сумлінно виконувати. Бажаю, перемоги Україні, миру, хороших яскравих днів, міцного здоров'я,  довголіття, благополуччя дітям, родинного тепла і поваги.” – зазначив у вітальному слові селищний голова.
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь