Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сплачуйте за розподіл газу - підтримуйте економіку України!

Дата: 25.03.2022 09:20
Кількість переглядів: 843

     Сьогодні оплата послуг розподілу газу дозволяє забезпечити стабільну роботу газорозподільних систем та безперебійну доставку блакитного енергоресурсу в оселі жителів Дніпропетровщини.   

      В умовах воєнного стану фахівці Дніпропетровськгазу 24/7 стоять на варті енергетичної безпеки області та країни. Аварійно-диспетчерські бригади компанії щоденно виїжджають на виклики по регіону, ліквідовують аварійні ситуації, ризикують своїм життям.   

     За останній місяць АДС здійснила майже 1400 виїздів на виклики по області, із них: більше 900 випадків – повідомлення про запах газу, 34 пожежі, де необхідно було оперативне перекриття розподілу газу на мережах, ліквідація 54 витоків газу тощо. 

    Газ в будинках та на підприємствах - вкрай важливий. Це комфорт та тепло, можливість людей приготувати їжу, а також - підтримка економічної складової підприємствами, які залишаються в Україні та працюють.  

    Сплачуйте за розподіл газу без комісій за кілька секунд в онлайн-сервісах 104.ua, а також через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua.   
 

Україна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь