Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівці Дніпропетровськгазу відновили розподіл газу більше ніж 230 споживачам

Дата: 24.03.2022 08:14
Кількість переглядів: 765

       28-ма доба героїчної боротьби України за свободу. Газовики Дніпропетровщини, як і колеги з різних регіонів, 24/7 тримають руку на пульсі задля оперативного відновлення мереж після обстрілів загарбника. Аварійники компанії кілька днів поспіль ліквідовували п’ять випадків пошкодження вуличних надземних газопроводів у трьох населених пунктах на кордоні області. В одному із сіл спеціалісти Дніпропетровськгазу показали надвисоку майстерність та відновили цілісність мереж, не відключаючи споживачів.  

      «Кожного разу, виїжджаючи на відновлення газопостачання людям після обстрілів ворога, розумієш свою відповідальність, - говорить головний інженер відділення Дніпропетровськгазу Костянтин Сметанніков. – Роботи завжди надскладні – зварювання на висоті, швидкість і якість. Ми розуміємо, що на вулиці ще прохолодно, а отже необхідно повернути тепло у домівки». 

     Завдяки злагодженій роботі та професійності газовиків області понад 230 клієнтів компанії знову з блакитним паливом. Продовжуємо працювати в посиленому режимі, адже наш пріоритет – люди та їх безпека. 

     Загалом, за добу 22 березня газовикам України вдалося відновити доставку газу до 500 домогосподарств в Чернігівській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській областях. З початку війни російські окупанти позбавили газу більше 290 000 домогосподарств по всій Україні. 

     Сплатіть за доставку газу сьогодні. Це можна зробити за кілька хвилин в онлайн-сервісах 104.ua без жодних комісій. Ці кошти дозволять зберігати безперебійну доставку газу і забезпечувати домогосподарства теплом по всій країні! 

Разом до перемоги!
Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь