Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дніпропетровськгаз відповідально працює на економічному фронті держави

Дата: 15.03.2022 10:24
Кількість переглядів: 550

    Газовики зі всієї України - справжні безстрашні герої, якими ми безмежно пишаємося. Незважаючи на складну ситуацію у кожному регіоні, вони завжди на варті аби забезпечувати мешканцям безперебійне газопостачання!   
Кожного дня майстер аварійно-диспетчерської служби Дніпропетровськгазу Оксана Силка йде на зміну, розуміючи величезну відповідальність та важливість своєї роботи. Навіть у цей складний час, вона продовжує зберігати позитив та підбадьорює колег, оскільки сьогодні кожен повинен діяти на своєму фронті.

     Днями бригада, якою керує жінка, провела роботи по відновленню газопостачання для мешканців. В одному з населених пунктів регіону був пошкоджений підземний газопровід унаслідок проведення земельних робіт. Завдяки оперативному реагуванню та відданості праці майже 100 побудових споживачів мають знову у своїх оселях тепло та затишок.

    «До сих пір не віриться, що на нашу землю прийшла війна. Це наче страшний сон. У багатьох регіонах неспокійно: ракети, обстріли. І коли стаються аварії на газопроводах навіть під кулями аварійники оперативно їх ліквідовують. Сьогодні нам важливо твердо розуміти свою роль. Ми на «економічному» фронті повинні гідно стримати стрій! Газовики на Дніпропетровщині працюють заради спокою мешканців і для того, щоб у їхніх оселях було тепло», - розповідає Оксана.   

     Бригади АДС цілодобово слідкують за ситуацією в регіоні та оперативно реагують на виклики, роблять все для стабільної та безпечної подачі газу в оселі споживачів. Пишаємося нашими мужніми працівниками, які сьогодні продовжують бути на варті безпеки у цей нелегкий час.

     Дніпропетровськгаз переконаний, що у період воєнного стану економіка країна повинна працювати. Варто не ігнорувати оплату комунальних послуг, оскільки підприємства критичної інфраструктури продовжують свою роботу справно та без винятку. Якщо у вас є можливість і ви фізично знаходитеся тут, у регіоні – сплачуйте своєчасно рахунки, у тому числі і за розподіл газу. Ми повинні підтримувати свою державу!

     Варто розуміти, що оплата послуги з розподілу – це не тільки заробітна плата для фахівців нашої компанії, а у першу чергу - забезпечення наших служб всім необхідним для якісного та швидкого виконання робіт на викликах. 
Переможемо ворога разом! Слава Україні!


Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь