Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відшкодування роботодавцю ЄСВ. Як це працює?

Дата: 16.02.2022 16:02
Кількість переглядів: 982

Відшкодування роботодавцю ЄСВ. Як це працює?

Головною умовою отримання компенсації від держави є створення нового робочого місця та працевлаштування на нього безробітного, що належить до соціально вразливих категорій населення.

Роботодавцю, який працевлаштовує на нове робоче місце такого безробітного здійснюються виплати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за відповідну особу за місяць.

Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування безробітного за умови збереження його зайнятості протягом 2 років.

Такою ж послугою можуть також скористатися суб’єкти малого підприємництва, які створюють нові робочі місця у пріоритетних галузях економіки. Перелік пріоритетних видів економічної діяльності визначено Кабміном. Важливо: працівники, які були прийняті на роботу з виплатою компенсації, не можуть бути звільнені за ініціативою роботодавця.

У 2021 році з компенсацією роботодавцю єдиного внеску було працевлаштовано 5,8 тис. безробітних.

Шановні роботодавці, звертайтесь до відділу надання соціальних послуг в Криничанському районі Кам'янського міського центру зайнятості (Кринички, вул.Грушевського Михайла,15) або телефонуйте: 09625218700686840362.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь