Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий автобус

Дата: 31.12.2021 13:12
Кількість переглядів: 959

Сьогодні, напередодні Новорічних свят, в нашій Покровській гімназії визначна подія. Ми отримали новенький шкільний автобус "Ford". Таким транспортним засобом буде забезпечено підвезення 27 учнів та 10 дошкільнят із сіл Новомилорадівка та Грузинівка. Вручити подарунок до закладу освіти завітали поважні гості: голова Божедарівської ОТГ Володимир Іванович Дерко і начальник відділу освіти,  молоді, спорту, культури і туризму  Божедарівської селищної ради Руслан Олександрович Манко.  Вони щиро привітали педагогічний та учнівський колективи гімназії зі знаковою  подією у  іх шкільному житті.

Сьогодні відбулося не просто вручення, а справжній подарунок, адже новий транспортний засіб - перш за все, безпека дітей у дорозі до школи і дитячого садочка, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного здобувача.

Хочемо від імені всієї шкільної родини - дітей, педагогів,  батьків подякувати усім, хто долучився до придбання новенького автобуса, за чудовий новорічний подарунок. Новорічні дива здійснюються!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь