Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське слухання щодо розгляду “Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам'янського району, Дніпропетровської області” переноситься на 31.01.2022 року.

Дата: 28.12.2021 14:33
Кількість переглядів: 488

УВАГА!!! У зв'язку з погіршенням погодних умов громадське слухання стосовно розгляду містобудівної документації “Детальний план частини території  смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам'янського району, Дніпропетровської області” та Звіту про стратегічну екологічну оцінку переноситься на 31.01.2022 року.

 

Прийом пропозицій продовжено до 28.01.2022 року.

 

Громадське слухання стосовно розгляду містобудівної документації “Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам'янського району, Дніпропетровської області” та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Замовник – Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради.

Автор-виконавець та розробник – фізична особа-підприємець Хіль Аркадій Михайлович.

Відповідальна особа за організацію розгляду - керуюча справами, Анастасія Шибаєва.

 

Відповідно до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, відбудуться громадські слухання, щодо врахування громадських інтересів у розробленій містобудівній документації.

Громадські слухання, щодо розгляду “Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам'янського району, Дніпропетровської області” та Звіту про стратегічну екологічну оцінку пройдуть в приміщенні Божедарівської селищної ради за адресою: 52323, смт. Божедарівка, вул. Кооперативна, 33.

Також графічні та текстові матеріали оприлюднені на офіційному веб-сайті  https://bozhedarivska-selrada.gov.ua селищної ради.

Прийом пропозицій відбувається  у робочі дні з 8-00 до 17-00 години (перерва з 12-00 до 13-00). Розгляд пропозиції закінчується 28.01.2022р.

Пропозиції та зауваження надаються письмово, на електронну адресу Відділу містобудування та архітектури Божедарівської селищної ради. Пропозиції та зауваження повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства та діючих державних будівельних норм. В листі вказати ПІБ особи, яка подає пропозицію, її місце проживання, підпис особи.

До участі в розгляді запрошуються народні депутати України та місцевих рад, повнолітні фізичні особи, юридичні особи, а також власники та користувачі земельних ділянок. 

 Нова дата проведення громадських слухань - 31.01.2022 року

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь