Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки документа державного планування «Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам’янського району Дніпропетровської області»

Дата: 28.12.2021 11:47
Кількість переглядів: 469

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки документа державного планування «Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам’янського району Дніпропетровської області»

 

ОголошенняСтратегічна екологічна оцінка (СЕО)

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості виконавчий орган Божедарівської селищної ради оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки документа державного планування «Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам’янського району, Дніпропетровської області»

Повна назва документа державного планування: містобудівна документація «Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам’янського району, Дніпропетровської області».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам’янського району, Дніпропетровської області» розпочато з дня її оприлюднення на сайті Божедарівської селищної ради  (https://bozhedarivska-selrada.gov.ua).

Відповідно до частини четвертої статті 12 до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до Божедарівської селищної ради.

Адреса: 52323, Дніпропетровська обл, Кам’янський р-н, смт. Божедарівка, вул. Кооперативна, буд. 33. тел. (факс): (05654) 2-32-33.

Відповідальна особа: керуюча справами, Анастасія Шибаєва.

Контактні дані: e-mail: nastasya-shibaeva@ukr.net, тел. (096) 934-02-08.

 

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня публікації цього Повідомлення. Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються. 

Додатки:

1. Заява про визначення обсягу СЕО.                                                                   

2. Оголошення в міській газеті.

3. Оголошення в місцевій газеті.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь