Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське слухання стосовно розгляду містобудівної документації “Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам'янського району, Дніпропетровської області”

Дата: 29.11.2021 16:03
Кількість переглядів: 869

Громадське слухання стосовно розгляду містобудівної документації “Детальний план частини території смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам'янського району, Дніпропетровської області”

Замовник – Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради.

Автор-виконавець та розробник – фізична особа-підприємець Хіль Аркадій Михайлович.

Відповідальна особа за організацію розгляду - керуюча справами, Анастасія Шибаєва.

 

Відповідно до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, відбудуться громадські слухання, щодо врахування громадських інтересів у розробленій містобудівній документації.

Громадські слухання, щодо розгляду “Детальний план частини території                смт. Божедарівка в районі вулиці Пасічна, Кам'янського району, Дніпропетровської області” проходитимуть в приміщенні Божедарівської селищної ради за адресою: 52323,              смт. Божедарівка, вул. Кооперативна, 33. Також графічні матеріали оприлюднені на офіційному веб-сайті  https://bozhedarivska-selrada.gov.ua селищної ради.

Прийом пропозицій відбувається  у робочі дні з 8-00 до 17-00 години (перерва з 12-00 до 13-00). Розгляд пропозиції закінчується 29.12.2021р.

Пропозиції та зауваження надаються письмово, на електронну адресу Відділу містобудування та архітектури Божедарівської селищної ради. Пропозиції та зауваження повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства та діючих державних будівельних норм. В листі вказати ПІБ особи, яка подає пропозицію, її місце проживання, підпис особи.

До участі в розгляді запрошуються народні депутати України та місцевих рад, повнолітні фізичні особи, юридичні особи, а також власники та користувачі земельних ділянок. 

 Громадське слухання буде проведено 30.12.2021 року

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь