Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття ЦНАПу!

Дата: 20.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 1283

Сьогодні відбулася важлива подія –  відкриття модернізованого центру надання адміністративних послуг Божедарівської територіальної громади. Це справді велике досягнення, і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала можливість однією з перших  громад України відкрити оновлений ЦНАП, котрий відповідає всім сучасним вимогам та європейським стандартам.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу стали експерти Програми «U-LEAD з Європою». «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.  Наша громада виграла грант від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якому в партнерстві громади та завдяки експертам програми і було створено належний ЦНАП, котрий відповідає високим сучасним стандартам та вимогам ЄС, та  дякуючи обласному центру розвитку місцевого самоврядування в особі Тертишної Олени Анатоліївни.

Місцевим жителям надаватимуть 197 видів адміністративних послуг. Зокрема, мешканці громади зможуть отримати нотаріальні, соціальні, пенсійні та земельні послуги, а також послуги з реєстрації жителів, нерухомості тощо. Завдяки цьому доступ до якісних адміністративних послуг отримають  майже 10 тисяч мешканців об’єднаної громади, до складу якої входять 42 населених пункти.

 Захід відвідали почесні гості:

- Голова Божедарівської селищної територіальної громади Володимир Іванович Дерко;

-Голова Кам'янської районної адміністрації – Олег Васильович Гапіч;

-Народний депутат України 8 скликання Валентин Володимирович Дідич.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь