Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття ЦНАПу!

Дата: 20.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 1326

Сьогодні відбулася важлива подія –  відкриття модернізованого центру надання адміністративних послуг Божедарівської територіальної громади. Це справді велике досягнення, і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала можливість однією з перших  громад України відкрити оновлений ЦНАП, котрий відповідає всім сучасним вимогам та європейським стандартам.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу стали експерти Програми «U-LEAD з Європою». «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.  Наша громада виграла грант від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якому в партнерстві громади та завдяки експертам програми і було створено належний ЦНАП, котрий відповідає високим сучасним стандартам та вимогам ЄС, та  дякуючи обласному центру розвитку місцевого самоврядування в особі Тертишної Олени Анатоліївни.

Місцевим жителям надаватимуть 197 видів адміністративних послуг. Зокрема, мешканці громади зможуть отримати нотаріальні, соціальні, пенсійні та земельні послуги, а також послуги з реєстрації жителів, нерухомості тощо. Завдяки цьому доступ до якісних адміністративних послуг отримають  майже 10 тисяч мешканців об’єднаної громади, до складу якої входять 42 населених пункти.

 Захід відвідали почесні гості:

- Голова Божедарівської селищної територіальної громади Володимир Іванович Дерко;

-Голова Кам'янської районної адміністрації – Олег Васильович Гапіч;

-Народний депутат України 8 скликання Валентин Володимирович Дідич.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь