Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Декретні виплати від Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області зросли на 17,3% за підсумками 8 місяців

Дата: 27.09.2021 10:36
Кількість переглядів: 941

 

Середньоденний розмір допомоги по вагітності та пологах від Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області зріс на 17,3% за підсумками січня-серпня порівняно з тим же періодом минулого року. Він склав 314,55 грн за кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах, яка у загальних випадках триває 126 календарних днів.

Загалом упродовж перших 8 місяців 2021 року відділеннями управління Фонду в Дніпропетровській області прийнято на фінансування допомоги по вагітності та пологах на загальну суму 273,6 млн гривень.

Фонд перераховує допомогу на підставі отриманої від роботодавця заяви-розрахунку, тож дата фінансування виплати прямо залежить від дати подання заяви роботодавцем. Слідкувати за станом фінансування можна онлайн у телеграм-каналі Фонду соціального страхування України: https://t.me/socialfund.

Для отримання допомоги по вагітності та пологах за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, отриманий листок непрацездатності необхідно передати роботодавцю не пізніше 12 календарних місяців з дня закінчення відпустки у зв’язку із вагітністю та пологами. У разі роботи за сумісництвом надається копія листка непрацездатності, засвідчена підписом керівника і печаткою за основним місцем роботи.

Допомога по вагітності та пологах надається у розмірі 100% середньої заробітної плати застрахованої особи.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь