Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Компенсації від Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області за час ізоляції від COVID-19 склали 9,1 млн гр

Дата: 08.07.2021 14:48
Кількість переглядів: 979

Компенсації від Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області за час ізоляції від COVID-19 склали 9,1 млн грн

Понад 8,4 тисяч застрахованих осіб підприємств Дніпропетровської області знаходились на оплачуваній за кошти Фонду соціального страхування України самоізоляції під медичним наглядом з початку пандемії. Станом на сьогодні Фонд прийняв на оплату відповідні листки непрацездатності для компенсації втраченого за час ізоляції заробітку на загальну суму 9,1 мільйонів гривень.

Зокрема, на самоізоляції знаходились 590 медичних працівників, сума компенсацій за кошти Фонду склала для них 982 тисячі гривень.

Сума компенсації втраченого за період самоізоляції заробітку складає 50% середнього доходу незалежного від тривалості страхового стажу та 100% – для медичних працівників. ФССУ здійснює фінансування, починаючи з шостого дня ізоляції, перші п’ять днів оплачуються роботодавцем.

Допомога фінансується ФССУ на підставі лікарняного листка, виданого із зазначенням причини непрацездатності «11 – Ізоляція від COVID-19», або е-лікарняного із причиною непрацездатності «10 – Перебування в самоізоляції, обсервації під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СoV-2».

Направлення на самоізоляцію під медичним наглядом здійснює лікар у разі контакту застрахованої особи з хворим на COVID-19 – Фонд компенсує втрачений за цей час заробіток з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції.

 

Управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України

в Дніпропетровській області

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь