Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів Божедарівської СТГ!

Дата: 06.04.2021 13:37
Кількість переглядів: 2022

     Відповідно до чинного законодавства на території Божедарівської СТГ розпочалася вакцинація від  COVID-19. Для запису на безкоштовну вакцинацію  необхідно звернутися  за телефоном реєстратури  Божедарівської лікарської амбулаторії ЗПСМ (телефон:0966300595) або до свого сімейного лікаря, а також через портал «Дія».

     Пункт щеплення працює в  новозбудованій Божедарівській  лікарській амбулаторії ЗПСМ . Графік роботи: понеділок- п’ятниця з 9.00 до 13.00, субота з 9.00 до 12.00.

     В наявності вакцина CHADOXI NCOV-19 CORONA VIRUS( рекомбінантна) КОВІШЕЛД ( Виробник: Серум Інстітьют ОФ ІНДІА ПВТ.ЛТД., ІНДІЯ). Періодичність вакцинації 3 місяці.    Дію вакцини вже випробував на собі медичний персонал КНП « Божедарівський ЦПМСД».

     В першу чергу повинні щепитися люди з груп ризику : медики , поліція , освітяни, соціальні працівники, люди з хронічними захворюваннями та люди похилого віку  80 років і старші. Від Божедарівської СТГ приклад подав селищний голова Володимир ДЕРКО, якого 01 квітня цього року було вакциновано.

    Щоб перемогти пандемію COVID-19 необхідна вакцинація ! Вакцинація – це простий , безпечний та дієвий спосіб захисту від  інфекційного захворювання.

    Імунна система реагує на введену вакцину і виробляє імунітет проти інфекції. Таким чином формується захист проти хвороби. Вакцинація захищає від інфекції , що може  призвести до ускладнень, інвалідності , смерті.

    Людство перемогло всесвітні пандемії віспи, іспанського грипу, чуми, дякуючи вакцинації.
  

 Не зволікайте з вакцинацією проти COVID-19, це збереже життя Вам та Вашим дітям!!!


Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь