Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Девіація і булінг

Дата: 06.04.2021 08:46
Кількість переглядів: 1119

     Проблеми взаємовідносин дітей між собою та дітей із дорослими – тема, мабуть, одвічна.  Різні погляди, проблеми у сприйнятті один одного, різний соціальний досвід грають ключову роль у побудові моделі взаємодії дитини із суспільством. Іноді у навчальному середовищі виникають проблемні питання, як - то булінг або прояви девіантної поведінки у дітей. Саме за цими  темами і проходило спілкування представників служби у справах дітей Божедарівської селищної ради Солоної Марини Вікторівни і Зубко Наталії Володимирівни та поліцейського офіцера Божедарівської громади Вуєва Віталія Олександровича з учнями 3-4 і 9-их класів КЗО «Божедарівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня» та  7-9 класів Кудашівської середньої загальноосвітньої школи. 

     Начальник служби у справах дітей Божедарівської селищної ради Солона М.В. розповіла учням 3-іх та 4-их класів КЗО «Божедарівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня» про види, причини та ознаки булінгу, також дітям було надано декілька можливих варіантів виходу з конфліктної ситуації. Додатково було роз’яснено до кого можна звернутися за допомогою у випадку вчинення булінгу. 

     Учням 9-их класів КЗО «Божедарівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня» та   7-9 класів Кудашівської середньої загальноосвітньої школи  фахівці розповідали про види та ознаки девіантної поведінки.  

     Особливу увагу було приділено профілактиці алкоголізму, наркоманії та тютюнопаління як можливим проявам девіантної поведінки. Діти дізналися про негативний вплив наркотиків, алкоголю та тютюну на організм людини в цілому та на кожен із органів окремо. Поліцейський офіцер Божедарівської громади Вуєв В.О. також повідомив учням про можливу відповідальність за вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.
 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь