Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АГРАРІЇ ЧЕКАЮТЬ КВАЛІФІКОВАНИХ ПРАЦІВНИКІВ - СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ГОТОВА НАВЧАТИ БЕЗРОБІТНИХ

Дата: 16.03.2021 16:11
Кількість переглядів: 1535

       Зовсім скоро в Україні розпочнеться сезон весняно-польових робіт, а це вимагатиме додаткових робочих рук на підприємствах сільськогосподарської галузі. Служба зайнятості пропонує допомогу роботодавцям Криничаського та Петриківського районів у підборі та підготовці кваліфікованих працівників на їх замовлення за дуальною формою навчання.  

     Кам'янський міський центр зайнятості, проаналізувавши тенденції ринку праці регіону, організовує  навчання безробітних за перспективними навчальними програмами «Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур» та «Слюсарні роботи з обслуговування та ремонту вантажних автомобілів» під конкретні замовлення роботодавців. 

      Навчання відбуватиметься на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за дуальною формою.  Сучасна матеріально-технічна база та висококваліфіковані викладачі й майстри  забезпечать комфортне інтенсивне та якісне навчання. Ефективність та результативність навчання з елементами дуальної освіти гарантована, адже воно передбачає врахування особливостей та специфіки підприємств, а весь навчальний процес на робочому місці супроводжуватимуть досвідчені наставники-практики.  

     По завершенню навчання слухачі отримають посвідчення державного зразка та будуть працевлаштовані за направленням центру зайнятості до підприємств ТОВ «ПРАВДА» Криничанського району, та ТОВ «АЛЬФА-АГРО» Петриківського району.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь