Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АГРАРІЇ ЧЕКАЮТЬ КВАЛІФІКОВАНИХ ПРАЦІВНИКІВ - СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ГОТОВА НАВЧАТИ БЕЗРОБІТНИХ

Дата: 16.03.2021 16:11
Кількість переглядів: 1570

       Зовсім скоро в Україні розпочнеться сезон весняно-польових робіт, а це вимагатиме додаткових робочих рук на підприємствах сільськогосподарської галузі. Служба зайнятості пропонує допомогу роботодавцям Криничаського та Петриківського районів у підборі та підготовці кваліфікованих працівників на їх замовлення за дуальною формою навчання.  

     Кам'янський міський центр зайнятості, проаналізувавши тенденції ринку праці регіону, організовує  навчання безробітних за перспективними навчальними програмами «Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур» та «Слюсарні роботи з обслуговування та ремонту вантажних автомобілів» під конкретні замовлення роботодавців. 

      Навчання відбуватиметься на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за дуальною формою.  Сучасна матеріально-технічна база та висококваліфіковані викладачі й майстри  забезпечать комфортне інтенсивне та якісне навчання. Ефективність та результативність навчання з елементами дуальної освіти гарантована, адже воно передбачає врахування особливостей та специфіки підприємств, а весь навчальний процес на робочому місці супроводжуватимуть досвідчені наставники-практики.  

     По завершенню навчання слухачі отримають посвідчення державного зразка та будуть працевлаштовані за направленням центру зайнятості до підприємств ТОВ «ПРАВДА» Криничанського району, та ТОВ «АЛЬФА-АГРО» Петриківського району.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь