Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розмір допомог від Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області за лікарняними листками зріс на 21,6%

Дата: 02.11.2020 13:09
Кількість переглядів: 569

        Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності, що надається Фондом соціального страхування України в Дніпропетровській області у разі хвороби, травми або догляду за хворим членом родини, за підсумками трьох кварталів 2020 року склав 356,40 гривень проти 292,97 грн за той же період минулого року.

       Зростання середньоденної суми допомоги склало 21,6%.
Збільшення розміру компенсації втраченого заробітку за час перебування на лікарняному пов’язано з ростом середньої заробітної плати в Дніпропетровській області.

        Загальні витрати Фонду на виплату допомог по тимчасовій непрацездатності по страхувальниках Дніпропетровської області упродовж перших 9 місяців поточного року склали 826,7 мільйони гривень, фінансування лікарняних здійснюється ФССУ в оперативному режимі упродовж одного робочого дня.

       Нагадаємо, підставою для нарахування Фондом матеріального забезпечення є подана роботодавцем заява-розрахунок. Страхувальникам надано можливість надсилати заяви-розрахунки в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису з метою оптимізації та пришвидшення фінансування, а також протидії поширенню COVID-19 в Україні.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь