Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд соціального страхування України в Дніпропетровській області компенсував втрачений заробіток за 1,6 млн днів лікування

Дата: 29.07.2020 10:55
Кількість переглядів: 647

     У січні–червні 2020 року роботодавці подали до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області на оплату заяви-розрахунки за 190,9 тисяч листків непрацездатності. Застраховані особи провели на лікарняних у зв’язку із хворобою або травмою, не пов'язаною з нещасним випадком на виробництві 1 623 046 оплачуваних за кошти Фонду днів.

     За оперативними даними загальна сума видатків управління виконавчої дирекції Фонду в Дніпропетровській області на компенсацію втраченого працівниками заробітку за зазначеними заявами-розрахунками склала 566,1 мільйони гривень, допомоги по тимчасовій непрацездатності отримали 138,5 тисяч застрахованих осіб.

     На сьогодні Фонд перевів фінансування таких допомог у оперативний режим – заяви-розрахунки фінансуються упродовж одного робочого дня, аби максимально пришвидшити отримання застрахованими грошових допомог від ФСС України у період карантину. Також в оперативному режимі здійснюється фінансування допомог по вагітності та пологах.

     Нагадаємо, за підсумками І півріччя 2020 року середньоденний розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності склав 348,79 гривні – це на 64,34 гривні, або 18,4% більше, ніж за той же період 2019 року.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь