Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання санаторно-курортним лікуванням

Дата: 10.02.2020 13:53
Кількість переглядів: 702

Фото без опису


Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання санаторно-курортним лікуванням

07.02.2020

На виконання вимог Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 №1105-ХІV та «Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання», затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування України від 24 травня 2017 року №33 із змінами та доповненнями, відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області організовують забезпечення санаторно-курортним лікуванням потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання (далі – потерпілі на виробництві).

Потерпілі забезпечуються санаторно-курортним лікуванням за прямими наслідками виробничої травми або професійного захворювання, згідно з потребою, визначеною висновками медико-соціальної експертної комісії та довідок для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою                № 070/о.

При цьому потерпілий особисто обирає санаторно-курортний заклад, який зазначає у відповідній заяві до органу Фонду. Після погодження органом Фонду з санаторно-курортним закладом прийняття потерпілого, укладається тристоронній договір між органом Фонду, потерпілим та санаторно-курортним закладом.

Протягом 2019 року санаторно-курортним лікуванням забезпечено                2624 потерпілих на виробництві, що на 7 потерпілих більше ніж у минулому році.

В Дніпропетровській області робота по забезпеченню потерпілих на виробництві санаторно-курортним лікуванням безперервно продовжується і з початку 2020 року. Так, на теперішній час відділеннями управління вже укладені відповідні тристоронні договори на санаторно-курортне лікування                  274 потерпілих на виробництві з санаторно–курортними закладами за їх вибором.

Зазначена робота знаходиться на постійному контролі управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь