Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання санаторно-курортним лікуванням

Дата: 10.02.2020 13:53
Кількість переглядів: 736

Фото без опису


Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання санаторно-курортним лікуванням

07.02.2020

На виконання вимог Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 №1105-ХІV та «Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання», затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування України від 24 травня 2017 року №33 із змінами та доповненнями, відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області організовують забезпечення санаторно-курортним лікуванням потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання (далі – потерпілі на виробництві).

Потерпілі забезпечуються санаторно-курортним лікуванням за прямими наслідками виробничої травми або професійного захворювання, згідно з потребою, визначеною висновками медико-соціальної експертної комісії та довідок для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою                № 070/о.

При цьому потерпілий особисто обирає санаторно-курортний заклад, який зазначає у відповідній заяві до органу Фонду. Після погодження органом Фонду з санаторно-курортним закладом прийняття потерпілого, укладається тристоронній договір між органом Фонду, потерпілим та санаторно-курортним закладом.

Протягом 2019 року санаторно-курортним лікуванням забезпечено                2624 потерпілих на виробництві, що на 7 потерпілих більше ніж у минулому році.

В Дніпропетровській області робота по забезпеченню потерпілих на виробництві санаторно-курортним лікуванням безперервно продовжується і з початку 2020 року. Так, на теперішній час відділеннями управління вже укладені відповідні тристоронні договори на санаторно-курортне лікування                  274 потерпілих на виробництві з санаторно–курортними закладами за їх вибором.

Зазначена робота знаходиться на постійному контролі управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь