Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДЕННЯ ПРОЕКТУ РІШЕННЯ БОЖЕДАРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ БОЖЕДАРІВСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

Дата: 12.10.2019 16:31
Кількість переглядів: 1006

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ОПРИЛЮДЕННЯ ПРОЕКТУ РІШЕННЯ БОЖЕДАРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

«ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ БОЖЕДАРІВСЬКОЇ ОБЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

 

          Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Божедарівської об’єднаної територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект даного рішення підготовлений з метою визначення правових, економічних, екологічних, соціальних та організаційних засад благоустрою громади, спрямованих на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини у відповідності до вимог діючого законодавства.

Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог до статті 9 Закону   України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Поштова електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:

Виконавчий комітет Божедарівської селищної ради, вул.. Чкалова, 17А, смт. Божедарівка Криничанського району Дніпропетровської області, 52323,

e-mail: info@bozhedarivska.otg.dp.gov.ua, bozhedarivska.sel@ukr.net

                Повну редакцію зазначеного проекту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Божедарівської селищної ради bozhedarivskaselrada.dov.ua не пізніше 16.10.2019 року.

            Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються  протягом одного місяця з дня оприлюднення (з 19.10.2019 по 17.11.2019 року) поштою або в електронній формі  на вищезазначені адреси.

            З повним текстом проекту рішення Божедарівської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 8:00 до 16:00, крім суботи та неділі) за адресою: вул. Чкалова, 17А, смт. Божедарівка Криничанського району Дніпропетровської області, приміщення селищної ради, кабінет керуючого справами.

 

Володимир Дерко, селищний голова 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь