Божедарівська громада
Дніпропетровська область, Кам’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕРЖПРАЦІ ІНФОРМУЄ

Дата: 03.10.2019 16:28
Кількість переглядів: 1026

Шановні мешканці!

У відповідності до вимог «Положення про Державну службу України з питань праці», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2015 р. № 96, фахівці Держпраці надають безкоштовні консультації та роз'яснення з питань трудового законодавства, в тому числі належного оформлення трудових відносин, питань оплаті праці, нормування робочого часу, надання відпусток тощо. 
Для отримання консультацій та роз’яснень з питань трудового законодавства Ви можете звернутись до відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Нікопольському регіоні Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області. 
Прийом громадян здійснюється щопонеділка з 10.00 до 16.00 години за адресою: Дніпропетровська область, м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 56.
Письмові звернення Ви можете надсилати до Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області за адресою: 49107, м. Дніпро, вул. Казакова, 3.
Також Ви маєте можливість звернутись на Урядову «Гарячу лінію» за номером 1545, який працює цілодобово.
Дзвінки на Урядову «гарячу лінію» 1545 з мережі фіксованого зв’язку Укртелекому, телефонів мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл для заявників безкоштовні.
______________________________________________________________________
Відділ з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Нікопольському регіоні Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь